0000-00-00 00:00:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ), YÖK’ün akademik teşvik olarak başlattığı proje kapsamında, 100 tam puan alan öğretim üyelerini, “Üstün Başarı Ödülü” ile ödüllendirdi.

“AGÜ’nün Yıldızları” adlı ödül töreni, Sümer Kampüsü Rektörlük Konferans Salonu’nda yapıldı.

Törende konuşan Araştırma ve Geliştirmeden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Baran, “Üstün Başarı” ödüllerini AGÜ’nün değerlendirme kriterlerinin yanısıra YÖK’ün ulusal anlamda uyguladığı kriterlere göre belirlediklerini söyledi.

Prof. Dr. Baran, AGÜ’nün bilim dünyasına her geçen yıl daha fazla katkı yaptığını  belirtti ve ilgili verileri katılımcılar ile paylaştı.

AGÜ’nün gelişme süreci devam eden bir üniversite olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu da, üniversitedeki öğrenci, akademik ve idari personele birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Prof. Dr. Sabuncuoğlu, “Biz daha fazla takım çalışmasını birlikle yürütmek zorundayız. Birbirimize daha çok kenetlenip işbirliği yapmalıyız. Üniversite sayısının hızla arttığı bir coğrafyada, uluslararası arenada saygın ve tanınır bir üniversite olmak istiyorsak birlikte çalışmak, işbirliği ve güç birliği yapmak zorundayız. Disiplinler arası çalışmak zorundayız. Yapabileceğimiz en iyi şeylere odaklanarak çalışmak zorundayız” diye konuştu.

Daha sonra, Enstitü Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Hakan Usta'ya “2018 Üstün Başarı Ödülü” verildi.

Öğrenciler, akademik ve idari personelin katıldığı törende Öğretim Üyeleri ödüllerini Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu’ndan aldı.