0000-00-00 00:00:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Biyomalzeme-Doku Mühendisliği doktora öğrencisi Nazende Nur Akşit, YÖK100/2000 programı, Federation of European Biochemical Society (FEBS) YTF bursu kazandı.

Nazende Nur Akşit, Yaşam ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Biyomühendislik Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sevil Dinçer İşoğlu danışmanlığında hedeflenmiş ilaç salım sistemleri üzerine YÖK100/2000 programı kapsamında Biyomalzeme-Doku Mühendisliği alt alanında doktora yapıyor.

Akşit, 24-25 Mayıs tarihlerinde,  Almanya-Heidelberg'de gerçekleşecek "50 Years of MolecularLife Sciences with FEBS Letters" adlı ileri düzey FEBS kursuna sınırlı

sayıda öğrenciye verilen, katılım, seyahat ve konaklama giderlerini de karşılayan tam burs ile kabul edildi.